Tai Chi Assen

Info

De lessen worden bij mij thuis gegeven. Een groep bestaat uit 3 of 4 personen. Ik kies bewust voor een kleine groep. Hierdoor is er meer persoonlijke aandacht en kan ik het programma aanpassen op grond van klachten, bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de rug, als iemand rugklachten heeft. Na de les is er gelegenheid om koffie/thee te drinken. In het voor- en najaar bij warm zonnig weer kan de les plaats vinden in de tuin.

2 tot 3x per jaar verschijnt er een nieuwsbrief waarin wat extra informatie te vinden is over de inhoud van de lessen. Tevens geef ik daarin achtergrondinformatie over de Traditionele Chinese Gezondheidsleer waar de Tai Chi Tao een onderdeel van is. Je kunt, als je de lessen volgt, je voor deze nieuwsbrief vrijblijvend aanmelden.

Er zijn twee soorten lessen:

Tai Chi Tao/Qigong Groepsvorm

Deze les duurt ongeveer 60 minuten.De les bestaat uit twee gedeelten.

Het eerste gedeelte van de les is standaard. we beginnen met het losmaken van het lichaam. We gaan al onze spieren en gewrichten bij langs als ook onze organen. we laten de Qi stromen.

In het tweede gedeelte van de les staat een van de vijf elementen( water, hout, vuur , aarde, metaal)centraal. We doen vormen en oefeningen die met dit element te maken hebben. ook is er een klein stukje tekst met een korte uitleg over dit element. Daarnaast zijn er ook balans oefeningen en er is een ademhalingsoefening uit de Tai Chi Tao.

De kosten zijn voor 10 lessen € 65,00 inclusief koffie/thee na de les. Je mag dit in 2x betalen. Belangstelling? Meldt dit via de mail. De lessen zijn op maandagavond, woensdagmiddag, donderdagochtend en avond.

Tai Chi Tao/Qigong Indiviueel les

Deze les is meer afgestemd op jouw persoonlijk. Je maakt per week een afspraak op een samen te bepalen tijdstip. Daarnaast kan ik je bepaalde oefeningen via filmpjes toesturen, zodat je die thuis kunt oefenen. Deze lessen duren ongeveer een uur, inclusief koffie of thee en 10 euro per les.

Als je meer informatie wilt over het lesaanbod, bijvoorbeeld qua data e.d., stuur mij dan een mail, zodat ik je deze specifieke info kan toesturen.